ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ


Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία θα πραγματοποιήσει δύο νέες προβολές της ταινίας του σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα «Η Δική μας Μαρία Κάλλας», την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο «ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΙΟ» στην Πύλο και την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Διαμέρισμα «ΞΗΡΟΚΑΜΠΟ» της Κυπαρισσίας με ελεύθερη είσοδο.

Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία καλεί όλους τους Ομογενείς που βρίσκονται στη Μεσσηνία, τα Μέλη και τους Φίλους της στο φετινό «ΑΝΤΑΜΩΜΑ», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 και ώρα 21:00, στο « » στην Καλαμάτα. Για τη συμμετοχή τους να επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 



                Πηγή – πληροφορίες : https://www.panhellenicpost.com

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Νεότερη Παλαιότερη