Σουβλατζίδικο στη Νέα Φιλαδέλφεια προσφέρει σουβλάκια, τα οποία δεν είναι τυλιγμένα σε πίτα.
Όταν ήρθαν οι πίτες ολικής άλεσης,
είπαμε να σιωπήσουμε... Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφτιαξε το τζατζίκι
αβοκάντο, είπαμε να κάνουμε υπομονή.
Τώρα όμως, η επανάσταση είναι δεδομένη, καθώς
δεν γίνεται να πειράζει κάποιος τόσο πολύ το φαγητό του Έλληνα.
Μιλάμε φυσικά για το παραδοσιακό
πιτόγυρο, το οποίο ένα κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια το προσφέρει με ένα
εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Πως; Τυλιγμένο σε iceberg ή μαρούλι,
προκειμένου να μειωθούν οι θερμίδες οου προσφέρει η πίτα.
Βλέπετε, η κλασσική πίτα έχει περίπου
250, ενώ το iceberg μόλις 40.
Δείτε το χαρακτηριστικό video κάνοντας κλίκ εδώ: