ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ
ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ..!!!!
Ένα
από τα εδέσματα που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, όταν φτάνουν στη Μεσσηνία,
είναι, φυσικά, η γουρουνοπούλα, ένα πιάτο που όποιος δοκιμάσει, σίγουρα δε θα
του φάνει αδιάφορο, το αντίθετο μάλιστα!
Έτσι,
λοιπόν, όταν η Καλαματιανή σεφ Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να ζήσει στη
Θεσσαλονίκη, «πήρε μαζί της και τη γουρουνοπούλα», κι όπως ήταν λογικό, η γεύση
της εντυπωσίασε, καταφέρνοντας να κάνει
«θόρυβο στη συμπρωτεύουσα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΤΟΠΙΚΗ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΑΡΡΟΣ» Η ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: