ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ..!!!!

Ένα από τα εδέσματα που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, όταν φτάνουν στη Μεσσηνία, είναι, φυσικά, η γουρουνοπούλα, ένα πιάτο που όποιος δοκιμάσει, σίγουρα δε θα του φάνει αδιάφορο, το αντίθετο μάλιστα!

Έτσι, λοιπόν, όταν η Καλαματιανή σεφ Αδαμαντία Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να ζήσει στη Θεσσαλονίκη, «πήρε μαζί της και τη γουρουνοπούλα», κι όπως ήταν λογικό, η γεύση της  εντυπωσίασε, καταφέρνοντας να κάνει «θόρυβο στη συμπρωτεύουσα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  «ΘΑΡΡΟΣ» Η ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ:   





Νεότερη Παλαιότερη