ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΕΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΛΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΘΡΕΨΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΡΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!! .

Χέλια τηγανιτά.

Υλικά :
» 1 κιλό χέλια - μικρά σε κομμάτια -
» αλάτι
» πιπέρι
» ελαιόλαδο



Εκτέλεση: 
- Καθαρίζετε τα λέπια από τα χέλια χρησιμοποιώντας ένα σύρμα για τις κατσαρόλες ή με τον παραδοσιακό, αν έχετε την δυνατότητα, τρόπο τρίβοντάς τα στην άμμο.
- Πλένετε τα χέλια.
- Τα στραγγίζετε καλά και τα αλατοπιπερώνετε.
- Βάζετε να κάψει το λάδι και τα τηγανίζετε να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Τα τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας και τα σερβίρετε ζεστά.
Νεότερη Παλαιότερη